Ja sam Agent Z-man.Ime ne zelim otkriti,naravno ni prezime,a isto tako niti mjesto u kojem zivim.
Imam provokantan stil pisanja.Ljudi govore da puno filozofiram i da ih strasno zivciram.Ako se i vi nadjete u ovoj situaciji znaci da ste ili konzervativni ili ste prezivcani.
Toliko o meni od mene. Inace sam se na forum registrirao jer sam cuo za njega od nekih clanova koji dolaze i na Larin forum.
Zadnja promjena: Agent Z-man; 04.07.08 15:53; ukupno mijenjano 1 put.
ivonchy profesor
Broj postova : 833 Age : 25 Localisation : Croatia Registration date : 13.04.2008
Ja sam Agent Z-man.Ime ne zelim otkriti,naravno ni prezime,a isto tako niti mjesto u kojem zivim.
Imam provokantan stil pisanja.Ljudi govore da puno filozofiram i da ih strasno zivciram.Ako se i vi nadjete u ovoj situaciji znaci da ste ili konzervativni ili ste prezivcani.
Toliko o meni od mene. Inace sam se na forum registrirao jer sam cuo za njego od nekih clanova koji dolaze i na Larin forum.
DOBRODOŠAO!
BTW.PAS GARO TE POZNAJE!
pas-garo ministar
Broj postova : 4399 Age : 29 Registration date : 28.01.2008
Toliko o meni od mene. Inace sam se na forum registrirao jer sam cuo za njega od nekih clanova koji dolaze i na Larin forum.
Dobrodošao i ti!
BTW nismo mi konzervativni ili preživčani nego kako je to tehnička budala napisala -"Ti si jebeno dosadan sa svojim silnim filozofiranjem, tvrdoglavšću i nepotrebnim činjenicama! sretan xD"
pas-garo ministar
Broj postova : 4399 Age : 29 Registration date : 28.01.2008